Loading...
Behandling 2019-09-25T14:26:57+02:00

Behandling

Uanset om du kommer krybende ind ad døren plaget af store smerter, eller du opsøger kiropraktoren på grund af småskavanker, vil kiropraktoren ved det første besøg gennemgå din sygehistorie. Det vil sige, at du med egne ord fortæller, hvad der er sket, og hvad der er galt.

Kiropraktoren vil herefter undersøge dig grundigt – specielt dine led, muskler og holdning, og stille dig relaterede spørgsmål, som for eksempel om dit arbejdsforhold, tidligere sygdomme og medicinforbrug. Efter behov suppleres med en røntgenundersøgelse.

Derefter vil kiropraktoren stille en diagnose og fortælle dig hvilken behandling, der eventuelt skal til, og hvad du selv kan eller skal gøre. Det kan være en snak om, hvad du skal holde dig fra eller hvilke øvelser eller træning, der vil passe til dig. Forebyggelse er altid bedre end behandling.

Hvis der bliver behov for yderligere udredning end den, der tilbydes her i klinikken, kan kiropraktorer henvise til udredning på Rygcenter Syddanmark, MR-skanning og ultralydsskanning.

Det kan hænde, at smerter i bevægeapparatet kan føre til sygemelding fra arbejdspladsen. Dette kan være en nødvendighed i nogle tilfælde for bedring af smerterne. Forskning viser dog, at der er bedre prognose ved hurtig tilbagevenden til arbejde. Her på klinikken hjælper vi gerne med sygemelding, kommunikation til egen læge, tilbagevenden til arbejde, hvis der er behov for skånebehov og forebyggende tiltag i forhold til arbejdsfastholdelse.